Azonnali árajánlat 1 perc alatt!

Kapunyitó távirányítóval

Komplett, azonnal beépíthető szettek, különleges igényeket is kielégítő, biztonságos kapunyitók, kedvező áron és hosszú garanciával!

 

A garázskapu nyitó szettek előnyei:

 

EGYSZERŰ KEZELÉS. Nagyon könnyen megtanulható a kezelése, a kapunyitó motorral a távirányítót bárki könnyedén kapcsolatba hozza (ez például egy újabb távirányító rendelése esetén, vagy a korábbi elvesztése esetén lehet szükséges).


BETÖRÉSVÉDELEM.
Nyugodtan allhatsz, mivel a rendszer maximális biztonságot nyújt betörés ellen:

  • a kód megfejtésének valószínűsége 1 a millióhoz, mivel a rendszer egy úgynevezett görgető kódos technológiát használ, így a kód ismétlésének valószínűsége gyakorlatilag a nullához közelít
  • becsukódás után a kapumotor bereteszeli a garázskaput, így kívülről nem lehet felfeszíteni
  • biztosan nem fogod a kaput nyitva hagyni, köszönhetően az automatikus záró funkciónak és a figyelmeztető riasztásnak


NINCSENEK FÜLSÉRTŐ ZAJOK.
Utálod a fülbántó, fémes nyikorgást, az idegeidre megy a motor kattogása? Nincs több bosszantó zaj, kapuink teljesen csendben, akadás nélkül csukódnak be.


BALESET MEGELŐZÉSE.
Nem kell többet idegeskedned, hogy gyermeked vagy kutyád megsérül, ha beszalad a mozgásban lévő kapu alá. Beépített számítógép gondoskodik arról, ha valami a kapu útjába kerül,  a motor azonnal leáll és korrigál.


ÁRAMSZÜNET ESETÉN IS MŰKÖDIK.
 Nem kell többet bosszankodnod, hogy nem tudsz kiállni reggel egy hirtelen jött áramszünet esetén, nem fogsz elkésni a munkából és a hétvégi bevásárlást sem kell elhalasztani. Folyamatosan csatlakozó akkumulátor biztosítja a kapu használatát akkor is, ha éppen áramszünet van.


ÖNMŰKÖDŐ LÁMPA.
Nincs több botorkálás a reggeli és esti sötétben, mivel a beépített világítás magától bekapcsol.


NINCS HIRTELEN MEGHIBÁSODÁS.
Bosszantó lenne, ha éppen akkor állna le a kapu, mikor indulsz nyaralni? Ettől nem kell tartanod! Egy beépített funkció révén a 2000. zárás-nyitás után figyelmeztetést kapsz az esedékes karbantartásról.

 

Megrendelés telefonon: +36-23-452-900

E-mailben: info@eurogarazskapu.hu

 

 

Copyright 2020 © eurokapu, eurokapu.hu. Minden jog fenntartva.
Copyright © 1985-2020 Oktotrade Kft. Minden jog fenntartva. Az oldal tartalma nem másolható az Oktotrade Kft. írásos beleegyezése nélkül. Az Eurokapu, Eurogarazskapu kizárólagos védjegyek. Az oldalon lévő vélemények valósak, készek a jogi ellenőrzésre. Adatvédelmi tájékoztató

Partnereink: