Azonnali árajánlat 1 perc alatt!

Billenő garázskapu

Bruttó 84.990 Ft-tól

(méret, szín és típus függvényében változik az ár)

ÁRGARANCIA – GYÁRTÓI ÁRAK!

CSAK NÁLUNK!

A billenő garázskapu nagyon közkedvelt kapufajta. Egyszerűen működő, mutatós, elnyűhetetlen és olcsó.

A billenő kapuk szigetelés nélkül készülnek, de szigetelten is elkészítjük igény szerint. Vázszerkezetet horgonyzott acélból készítjük és korrózióvédelemmel látjuk el, így időjárás ellen is tökéletes védelmet nyújt.

Könnyen, akár egy kézzel is nyitható, a rugókiegyenlítésnek köszönhetően.  Valamint további automatizálásra is lehetőség van.

A több ponton záródó rendszer  biztosítja a megfelelő védelmet.

 

Előnyök

Ezt a típusú szigeteletlen garázskaput főleg azoknak ajánljuk, akik jól működő, megfizethető, de ízléses garázskaput szeretnének. A billenő garázskapu tartósságának és egyszerűségének köszönhetően az egyik közkedveltebb kapufajta.

2 féle színben vásárolható meg alapáron, de egyedi igény szerint RAL skála alapján is elkészítjük. Továbbá rendelhető faerezett fóliás felületi borítással is.

A billenő garázskapu bordázata alapból függőleges, de vízszintes mintázattal is gyártható.

 

Működtetése és lehetőségek

A kapu sín vezetése, vázszerkezete horganyzott acélból készül. Maga a billenő kapulap 0,5 mm-es bordázott lemezborítású, ugyancsak horganyzott, szinterezett felületű, ezzel garantálva a kétszeres korrózióvédelmet. Időjárás ellen egy gumizáró profil biztosítja a jól záródást.

A kapuk elsősorban szigeteletlen állapotban készülnek, de ettől függetlenül jó záródást biztosítanak. Három oldalon sík gumitömítések helyezkednek el, alul pedig, ha az aljzat miatt kivitelezhető, tüzihorganyzott küszöbre záródik a kapu. Ha a küszöb kialakításra nincs lehetőség, akkor gumi, vagy kefetömítéssel tudjuk azt javítani.

 

A billenő garázskapu egy kézzel, könnyen nyitható a rúgókiegyenlítés miatt, de automatizálást is lehet kérni, így távirányítós, motoros irányítással tovább növelhető a kényelem.

 

Hőszigetelt kapulap is kérhető, ilyenkor hőszigetelő anyagot rakunk a kapulap fém borítása mögé a belső oldalra pedig egy műanyag lambéria borítást helyezünk.

Jobb világítás, több fény igénye esetén, világítóablakot illesztünk kapujára.

 

 

Biztonság

Mind balesetvédelem vagy külső behatolás szempontjából nagy figyelmet fordítunk a biztonságra. Külső behatolás elkerüléséről a több ponton záródó, belülről retesszel, kívülről kulccsal nyitható zár gondoskodik.

 

Hála a többrugós rendszernek a kapu nem tud lezuhanni, így balesetvédelmi szempontból is tökéletes. Ha az egyik rugóval véletlen történne valami, akkor a többi rugó megtartja a kaput.

 

Hogyan záródik a kapu?

Záráskor a különleges alakú emelőkar feszesen nekinyomja a kaput a toknak, így a kapu a helyére húzódik. A keret és a kapu között még hézag sem marad.

Billenő garázskapu beépítése

Ezt a fajta garázskaput általában nyílásba építjük, de nyílás mögé is van lehetőség beépíteni. Kapunk egyedi méretben is rendelhetőek.

FONTOS! Minden egyes garázskapu bonyolult műszaki rendszer, nem ajánljuk a házilag történő beépítést!

Bízza szakemberre!

 

Copyright 2020 © eurokapu, eurokapu.hu. Minden jog fenntartva.
Copyright © 1985-2020 Oktotrade Kft. Minden jog fenntartva. Az oldal tartalma nem másolható az Oktotrade Kft. írásos beleegyezése nélkül. Az Eurokapu, Eurogarazskapu kizárólagos védjegyek. Az oldalon lévő vélemények valósak, készek a jogi ellenőrzésre. Adatvédelmi tájékoztató

Partnereink: