Azonnali árajánlat 1 perc alatt!

Cégünkről

1992- ben indultunk méretre és készre gyártott garázskapuk forgalmazásával. Majd Magyarországon elsőként kezdtünk el (1999 óta) saját fejlesztésű hőszigetelt, szekcionált garázskapukat gyártani és forgalmazni EUROKAPU garázskapu néven.

Számunkra a legfontosabb a minőség, a kedvező ár és a gyorsaság, ennek és az általunk használt legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően mostanra a piacvezető gyártók közé emelkedtünk, több ezer elégedett vásárlóval.

2012 óta saját márkás motort is forgalmazunk – EXITEC néven.

Mind lakossági és ipari területen is számíthatnak ránk kedves ügyfeleink. Szolgáltatásaink közé tartozik az igényfelmérés, a szaktanácsadás, valamint az általunk forgalmazott termékek beszerelése. Munkatársaink a legképzettebb szakemberek, akik mindig segítőkészen állnak az ügyfeleink rendelkezésére.

Megtalálsz minket az ország egész területén, számos viszonteladói hálózatunk működik. Valamint évek óta sikeresen értékesítjük termékeinket a környező országokban is Szlovákiában, Ausztriában, Németországban, Franciaországban és Olaszországban.

PARTNEREINK:

Az EUROKAPU garázskapu saját termékünk, ezért sokkal rövidebb szállítási határidővel dolgozunk, mint más cégek. Magyar gyártóként raktárról, azonnal tudjuk teljesíteni megrendelésedet, illetve egyedi igényeidet is teljesítjük.

Az Eurokapu választékában szereplő szekcionált garázskapuk a prémium minőség, megbízhatóság és kitűnő hőszigetelés jegyében készülnek.

Megoldást kínálunk Neked bármilyen garázskaput álmodtál meg.

Családi házak, lakóparkok, irodaházak, ipari parkok építésénél is számíthatsz ránk a legjobb minőségű, megbízható garázskapuk elkészítésében. Egyedi méretben is, az ország egész területén!

Copyright 2020 © eurokapu, eurokapu.hu. Minden jog fenntartva.
Copyright © 1985-2020 Oktotrade Kft. Minden jog fenntartva. Az oldal tartalma nem másolható az Oktotrade Kft. írásos beleegyezése nélkül. Az Eurokapu, Eurogarazskapu kizárólagos védjegyek. Az oldalon lévő vélemények valósak, készek a jogi ellenőrzésre. Adatvédelmi tájékoztató

Partnereink: